Årsregnskab til 299,- DKK/md - klik her

Billig bogføring - Priser fra 10,- DKK - Ring direkte 71747436


Opret en gratis bruger hos RevisorSkyen.dk og få adgang nu
RevisorSkyen.dk indeholder b.la. 

- Upload af bilag

- Importering af bankfil

- Overblik over din bogføring

- Du kan bestille bogførings hjælp for ét enkelt bilag hvis du har brug for det 

- Du kan altid ringe på 71747436 hvis du har brug for hjælp

- Se vores Gratis bogførings hjælp her

Før at du kan få lavet et årsregnskab skal du have lavet din bogføring. Hvis du gerne vil lave din bogføring selv, så kan du bruge RevisorSkyens gratis bogførings program.

Ligesom alt andet du bygger, består et regnskab af nogle forskellige elementer. Og af den grund kan et regnskab, ligesom andre konstruktioner, brydes ned – element for element.

Et regnskab baseres på bogføringen, og bogføringen laves ud fra bilag og transaktionerne på dine bankkonti. Her finder vi altså de overordnede elementer:

-   Regnskabet

-   Bogføringen

-   Bilag og transaktioner

 

Opret en gratis bruger hos RevisorSkyen.dk og få adgang nu. Så kan du lave det hele selv i RevisorSkyens gratis bogførings program. 

RevisorSkyen.dk har her lavet en introvideo, hvor du kan se hvor let og hurtigt du kan lave dit eget bogholderi, uden brug af en dyr bogholder.

Har du brug for lidt hjælp, kan du let bestille RevisorSkyen til at assistere dig. Priserne start på 10 DKK. - Ringpå 71747436 hvis du har nogen spørgsmål. 

Hvis du vil se flere videoer om, hvordan du let og billigt kan bogføre dine bilag, så har vi lagt links til korte bogføringsvideoer nedenfor. 
Sådan uploader du din bankfil
 Billig revisor?

Hvis du gerne vil have en billig revisor så kan RevisorSkyen hjælpe dig med at lave bogføring og regnskab. Hvis du gerne vil se vores fast lave priser på årsregnskab så er linket her - Billig revisor

RevisorSkyen er en full service revisor. Vi kan lave alle typer revisor opgaver som selvstændig og iværksættere i Danmark har brug for, nedenfor at vi lavet en liste så du hurtigt kan se hvad vi kan hjælpe dig med. 

En del af de opgave som RevisorSkyen kan gøre for selvstændig og iværksættere
Gratis bogførings program - Opret dig her - det koster ikke noget
Billigt årsregnskab  
Lukning af selskab 
Billig lønseddel 
Årsregnskab på abonnement

 

 

 

 

+10.000 regnskaber siden 1993 Gratis telefonsupport Gratis bogføringsprogram

Kunderne siger


"Jeg har brugt Revisorskyen til mine årsafslutninger de sidste par år, og det har fungeret super! Jeg har en enkeltmandsvirksomhed med forholdsvis få posteringer. Jeg bruger en bogholder i løbet af året, til at kontere mm. (Nogen kan dette selv -jeg vil hellere fokusere på forretningen). Revisorskyen sørger for at godkende regnskabet og få sendt alt videre til skat, så jeg ikke selv skal tænke på selvangivelse mm. Prisen hænger sammen med den ydelse de giver mig! Forventer man den store revisor-pakke, hvor man bare kan ringe op og få hjælp til det hele, så er det ikke Revisorskyen man skal vælge. Så skal man vælge en sin lokale revisor, der kender dit firma! Jeg har været fuldt ud tilfreds med Revisorskyen til mit firmas behov!"

Karina RaaStyle Agentur

Gratis regnskabsprogram – alt foregår i skyen

RevisorSkyen er meget mere end almen revision. Du kan selv bogføre dine bilag og posteringer, direkte fra banken, så vi hurtigt og billigt kan gøre dit regnskab klar.

Prøv det i dag

"Vi har valgt at sætte priserne for udarbejdelse af årsregnskaber og selvangivelser markant ned. Det kan vi gøre, fordi vi har gennemgået alle processer i regnskabsudarbejdelsen, og optimeret dem. Samtidig, er det vores opfattelse, at vores kunder skal have muligheden for at bestemme hvilken ydelse, de får. Vi gør det gennemsigtigt for dem at lave forskellige tilvalg og fravalg. Vores garanti er, at vores arbejde lever op til god revisorpraksis. Velkommen til RevisorSkyen."

Tommy Jerichau Larsen Direktør, RevisorSkyen
Bliv kontaktet
Nyhedsbrev

RevisorSkyen ApS

CVR: 39005778
71 74 74 36

Sjælland
Herstedvang 14
2620 Albertslund

Jylland
Birk Centerpark 40
7400 Herning