Årsregnskab til 299,- DKK/md - klik her

Lønseddel 12. mdr. 795 DKK

Kun

795,- kr.

Vi laver din løn for en medarbejder inkl. udgiften til lønsystem i 12. mdr. Det eneste du skal gøre er at fortælle os hvad lønne før SKAT er. Denne løsning er normalt brugt af andre som er direktører i deres eget ApS eller har et par enkelte medarbejdere.
RevisorSkyen gør det hele
Medarbejderne får automatisk tilsendt lønseddel
Perfekt til selvstændige i Danmark
Ring 71 74 74 36 NU - hvis du har nogen spørgsmål
Læs mere om processen ved Lønseddel 12. mdr. 795 DKK
Bliv kontaktet
Bestil Løn 12 mdr. en medarbejder med det samme

+10.000 regnskaber siden 1993 Gratis telefonsupport Gratis regnskabsprogram

Normal Månedspakke 299,- DKK/md

kun 299,- kr.

Minimal Regnskab

kun 1.995,- kr.

Normal Regnskab

kun 2.995,- kr.

Kunderne siger


"Jeg har brugt Revisorskyen til mine årsafslutninger de sidste par år, og det har fungeret super! Jeg har en enkeltmandsvirksomhed med forholdsvis få posteringer. Jeg bruger en bogholder i løbet af året, til at kontere mm. (Nogen kan dette selv -jeg vil hellere fokusere på forretningen). Revisorskyen sørger for at godkende regnskabet og få sendt alt videre til skat, så jeg ikke selv skal tænke på selvangivelse mm. Prisen hænger sammen med den ydelse de giver mig! Forventer man den store revisor-pakke, hvor man bare kan ringe op og få hjælp til det hele, så er det ikke Revisorskyen man skal vælge. Så skal man vælge en sin lokale revisor, der kender dit firma! Jeg har været fuldt ud tilfreds med Revisorskyen til mit firmas behov!"

Karina RaaStyle Agentur

Gratis regnskabsprogram – alt foregår i skyen

RevisorSkyen er meget mere end almen revision. Du kan selv bogføre dine bilag og posteringer, direkte fra banken, så vi hurtigt og billigt kan gøre dit regnskab klar.

Prøv det i dag

"Vi har valgt at sætte priserne for udarbejdelse af årsregnskaber og selvangivelser markant ned. Det kan vi gøre, fordi vi har gennemgået alle processer i regnskabsudarbejdelsen, og optimeret dem. Samtidig, er det vores opfattelse, at vores kunder skal have muligheden for at bestemme hvilken ydelse, de får. Vi gør det gennemsigtigt for dem at lave forskellige tilvalg og fravalg. Vores garanti er, at vores arbejde lever op til god revisorpraksis. Velkommen til RevisorSkyen."

Tommy Jerichau Larsen Direktør, RevisorSkyen
Bliv kontaktet
Nyhedsbrev

RevisorSkyen ApS

CVR: 39005778
71 74 74 36

Sjælland
Herstedvang 14
2620 Albertslund

Jylland
Birk Centerpark 40
7400 Herning