Årsregnskab til 299,- DKK/md - klik her

Gratis bogføring - Sådan gør du


Sådan virker indtastningskladden

Et regnskab baseres på bogføringen, og bogføringen laves ud fra bilag og transaktionerne på dine bankkonti. Det er i indtastningskladden, du putter dine transaktioner ind, så du kan bogføre dem. 

Her kan du se en kort gennemgang af, hvordan du lægger dit bogføringsmateriale ind, så du kan bogføre det hele selv. 

I indtastningskladden kan du gøre en af følgende eller en kombination heraf:

  • Indtast manuelt dine transaktioner
  • Upload din bankkonto-fil direkte

 

Sådan bestiller du bogføring til 0 DKK. 

  • Opret en bruger profil
  • Klik på Regnskabsprogram i menuen til venstre

Klik her for at se flere videoer om hvordan man bogfører

Sådan virker bogføringskladden

Her er en kort introduktion til hvordan du nemt og hurtigt kan bogføre dine bilag, med Revisorskyens gratis bogførings program, som vi kalder bogføringskladden.

Bogføringskladden er et andet ord et vores gratis bogførings program. Det er let at bruge og har en simpel opsætning. Du kan nemt og hurtigt overskue hvordan du laver din bogføring og her er ingen forvirrende   

Når du har tildelt dine transaktioner de rigtige konti kan du følge med i hvordan din resultatopgørelse udvikler sig. 

Sådan bestiller du bogføring til 0 DKK. 

  • Opret en bruger profil
  • Klik på Regnskabsprogram i menuen til venstre

Klik her for at se flere videoer om hvordan man bogfører 

Sådan virker åbningsbalancen

Åbningsbalancen kan beskrives som et spejlbillede af, hvordan sidste års regnskab så ud. Bare kun i aktiver og passiver. Den angiver nemlig balancen i din virksomhed på et givent tidspunkt.

Åbningsbalancen tager altså udgangspunkt i resultatet af sidste års regnskab, fordi det nuværende regnskab skal bygge videre på det foregående. Det er nemlig dikteret ved lov, at et regnskab skal være kontinuerligt i forhold til sidste års regnskab. Derfor er det også meget vigtigt, at det gør sig gældende i dit regnskab. Det skal simpelthen stemme.

+10.000 regnskaber siden 1993 Gratis telefonsupport Gratis bogføringsprogram

Kunderne siger


"Jeg har brugt Revisorskyen til mine årsafslutninger de sidste par år, og det har fungeret super! Jeg har en enkeltmandsvirksomhed med forholdsvis få posteringer. Jeg bruger en bogholder i løbet af året, til at kontere mm. (Nogen kan dette selv -jeg vil hellere fokusere på forretningen). Revisorskyen sørger for at godkende regnskabet og få sendt alt videre til skat, så jeg ikke selv skal tænke på selvangivelse mm. Prisen hænger sammen med den ydelse de giver mig! Forventer man den store revisor-pakke, hvor man bare kan ringe op og få hjælp til det hele, så er det ikke Revisorskyen man skal vælge. Så skal man vælge en sin lokale revisor, der kender dit firma! Jeg har været fuldt ud tilfreds med Revisorskyen til mit firmas behov!"

Karina RaaStyle Agentur

Gratis regnskabsprogram – alt foregår i skyen

RevisorSkyen er meget mere end almen revision. Du kan selv bogføre dine bilag og posteringer, direkte fra banken, så vi hurtigt og billigt kan gøre dit regnskab klar.

Prøv det i dag

"Vi har valgt at sætte priserne for udarbejdelse af årsregnskaber og selvangivelser markant ned. Det kan vi gøre, fordi vi har gennemgået alle processer i regnskabsudarbejdelsen, og optimeret dem. Samtidig, er det vores opfattelse, at vores kunder skal have muligheden for at bestemme hvilken ydelse, de får. Vi gør det gennemsigtigt for dem at lave forskellige tilvalg og fravalg. Vores garanti er, at vores arbejde lever op til god revisorpraksis. Velkommen til RevisorSkyen."

Tommy Jerichau Larsen Direktør, RevisorSkyen
Bliv kontaktet
Nyhedsbrev

RevisorSkyen ApS

CVR: 39005778
71 74 74 36

Sjælland
Herstedvang 14
2620 Albertslund

Jylland
Birk Centerpark 40
7400 Herning