Årsregnskab til 299,- DKK/md - klik her

Hele bogføringsloven


Bogføringsloven - lydbog på 15 minutter

I Danmark skal alle selvstændig og iværksættere tage stilling til bogføring, administration og årsregnskab. RevisorSkyen.dk laver løsninger som gør det nemmer og billigere at være iværksætter og selvstændig. En af de mest brugbare tiltag vi har lavet til selvstændig og iværksættere i Danmark er vores Gratis bogføringsprogram. Som er designet til at kunne komme igang med at lave bogføring uden at de koster noget, men samtidig have fri adgang til en professionel bogførings løsning hvor priserne starter på 10,- DKK. 

For at sikre at du som selvstændig og iværksætter som minimum, har en basis viden omkring din bogføring og bogholderi. Har vi lavet en lydbog hvor du på ca. 15 minutter kan få oplæst hele bogføringsloven så du nemt kan hører den flere gange. 
Det gør dig ikke nødvendigvis til en god bogholder at kende bogføringsloven. Derfor kan du altid bestille en bogholder hos RevisorSkyen.dk.  

Se en liste af bogføringsmanualer her 

Billig bogføring - Se hvordan 

+10.000 regnskaber siden 1993 Gratis telefonsupport Gratis bogføringsprogram

Kunderne siger


"Jeg har brugt Revisorskyen til mine årsafslutninger de sidste par år, og det har fungeret super! Jeg har en enkeltmandsvirksomhed med forholdsvis få posteringer. Jeg bruger en bogholder i løbet af året, til at kontere mm. (Nogen kan dette selv -jeg vil hellere fokusere på forretningen). Revisorskyen sørger for at godkende regnskabet og få sendt alt videre til skat, så jeg ikke selv skal tænke på selvangivelse mm. Prisen hænger sammen med den ydelse de giver mig! Forventer man den store revisor-pakke, hvor man bare kan ringe op og få hjælp til det hele, så er det ikke Revisorskyen man skal vælge. Så skal man vælge en sin lokale revisor, der kender dit firma! Jeg har været fuldt ud tilfreds med Revisorskyen til mit firmas behov!"

Karina RaaStyle Agentur

Gratis regnskabsprogram – alt foregår i skyen

RevisorSkyen er meget mere end almen revision. Du kan selv bogføre dine bilag og posteringer, direkte fra banken, så vi hurtigt og billigt kan gøre dit regnskab klar.

Prøv det i dag

"Vi har valgt at sætte priserne for udarbejdelse af årsregnskaber og selvangivelser markant ned. Det kan vi gøre, fordi vi har gennemgået alle processer i regnskabsudarbejdelsen, og optimeret dem. Samtidig, er det vores opfattelse, at vores kunder skal have muligheden for at bestemme hvilken ydelse, de får. Vi gør det gennemsigtigt for dem at lave forskellige tilvalg og fravalg. Vores garanti er, at vores arbejde lever op til god revisorpraksis. Velkommen til RevisorSkyen."

Tommy Jerichau Larsen Direktør, RevisorSkyen
Bliv kontaktet
Nyhedsbrev

RevisorSkyen ApS

CVR: 39005778
71 74 74 36

Sjælland
Herstedvang 14
2620 Albertslund

Jylland
Birk Centerpark 40
7400 Herning