Årsregnskab til 299,- DKK/md - klik her

Bogføring af køb af printerpapir


Bogføring af køb af printerpapir.

 Selvom vi prøver at spare så meget på papiret som muligt, så er der stadig ting som vi er nødt til at få printet ud. Til det skal du bruge printerpapir, og så længe du har købt det hos en dansk leverandør, så kan du trække momsen fra.

Andre har kunder har set en af disse videoer:
Fradrag føljeton
Revisor
Bogføring af skærmbriller

 

Manual til bogføring printerpapir.

Sidder du og skal bogføre din udgift til printerpapir, så kan du enten se vores video, der forklarer dig hvordan du gør det, eller du kan følge vores guide, som du finder nedenfor.

Sådan gør du:

  • Åben vores regnskabsprogram
  • Sørg for at transaktionen er i “Indtastningskladden” - Se video
  • Tryk på “Bogføringskladden” - Se video

Du er nu klar til at bogføre dit depositum som du har fået igen.

  • Vælg “Kontoniveau 1” - Her skal du vælge konto “3500 - Administrationsomkostninger”
  • Herefter vælger du “Kontoniveau 2”, og efterfølgende “3600 - Kontorartikler og tryksager”
  • Indtast beløbet under udgifter.
  • Upload dit bilag ved at trykke på papirclipsen.

Hvis du gerne vil have Revisorskyens professionelle bogføring til at bogføre dit køb af printerpapir korrekt til 10,- dkk, så se her hvordan du gør på 30 sekunder.

Hvis du har bogført dit køb af printerpapir korrekt, så kan du nu starte din næste linje, såfremt du har mere der skal bogføres.

+10.000 regnskaber siden 1993 Gratis telefonsupport Gratis bogføringsprogram

Kunderne siger


"Jeg har brugt Revisorskyen til mine årsafslutninger de sidste par år, og det har fungeret super! Jeg har en enkeltmandsvirksomhed med forholdsvis få posteringer. Jeg bruger en bogholder i løbet af året, til at kontere mm. (Nogen kan dette selv -jeg vil hellere fokusere på forretningen). Revisorskyen sørger for at godkende regnskabet og få sendt alt videre til skat, så jeg ikke selv skal tænke på selvangivelse mm. Prisen hænger sammen med den ydelse de giver mig! Forventer man den store revisor-pakke, hvor man bare kan ringe op og få hjælp til det hele, så er det ikke Revisorskyen man skal vælge. Så skal man vælge en sin lokale revisor, der kender dit firma! Jeg har været fuldt ud tilfreds med Revisorskyen til mit firmas behov!"

Karina RaaStyle Agentur

Gratis regnskabsprogram – alt foregår i skyen

RevisorSkyen er meget mere end almen revision. Du kan selv bogføre dine bilag og posteringer, direkte fra banken, så vi hurtigt og billigt kan gøre dit regnskab klar.

Prøv det i dag

"Vi har valgt at sætte priserne for udarbejdelse af årsregnskaber og selvangivelser markant ned. Det kan vi gøre, fordi vi har gennemgået alle processer i regnskabsudarbejdelsen, og optimeret dem. Samtidig, er det vores opfattelse, at vores kunder skal have muligheden for at bestemme hvilken ydelse, de får. Vi gør det gennemsigtigt for dem at lave forskellige tilvalg og fravalg. Vores garanti er, at vores arbejde lever op til god revisorpraksis. Velkommen til RevisorSkyen."

Tommy Jerichau Larsen Direktør, RevisorSkyen
Bliv kontaktet
Nyhedsbrev

RevisorSkyen ApS

CVR: 39005778
71 74 74 36

Sjælland
Herstedvang 14
2620 Albertslund

Jylland
Birk Centerpark 40
7400 Herning