Årsregnskab til 299,- DKK/md - klik her

Bogføring af software


Bogføring af software.

Bogføring af software.

Hvis du benytter dig af noget software i forbindelse med driften af dit firma, så er det vigtigt at få bogført det på den rigtige måde.

Software dækker i dette tilfælde over aller programmer du køber adgang til. Det kan være programmer som Microsoft office, videoredigeringssoftware eller andre programmer du benytter dig af på computeren i forbindelse med din virksomhed.

Det er altså ikke regninger fra google ads eller andre måder du reklamerer online på, da disse skal bogføres på en anden måde.

Uanset hvilken software du vil bogføre gør du det på samme måde.

Manual til bogføring af software.

Sidder du og skal bogføre dit køb af software, så kan du enten se vores video, der forklarer dig hvordan du gør det, eller du kan følge vores guide, som du finder nedenfor.

Vær opmærksom på, om regningen er med eller uden moms.

Sådan gør du:

  • Åben vores regnskabsprogram
  • Sørg for at transaktionen er i “Indtastningskladden” - Se video
  • Tryk på “Bogføringskladden” - Se video

 

Du er nu klar til at bogføre din faktura.

  • Vælg “Kontoniveau 1” - Her skal du vælge konto “3500 - Administrationsomkostninger”
  • Herefter vælger du “Kontoniveau 2”, og efterfølgende “3604 - Edb-udgifter / software”
  • Indtast beløbet under udgifter.
  • Upload dit bilag ved at trykke på papirclipsen.

 

Hvis du gerne vil have Revisorskyens professionelle bogføring til at bogføre dit køb af software korrekt til 10,- dkk, så se her hvordan du gør på 30 sekunder.

 

Hvis du har bogført dit køb af software korrekt, så kan du nu starte din næste linje, såfremt du har mere der skal bogføres.

+10.000 regnskaber siden 1993 Gratis telefonsupport Gratis bogføringsprogram

Kunderne siger


"Jeg har brugt Revisorskyen til mine årsafslutninger de sidste par år, og det har fungeret super! Jeg har en enkeltmandsvirksomhed med forholdsvis få posteringer. Jeg bruger en bogholder i løbet af året, til at kontere mm. (Nogen kan dette selv -jeg vil hellere fokusere på forretningen). Revisorskyen sørger for at godkende regnskabet og få sendt alt videre til skat, så jeg ikke selv skal tænke på selvangivelse mm. Prisen hænger sammen med den ydelse de giver mig! Forventer man den store revisor-pakke, hvor man bare kan ringe op og få hjælp til det hele, så er det ikke Revisorskyen man skal vælge. Så skal man vælge en sin lokale revisor, der kender dit firma! Jeg har været fuldt ud tilfreds med Revisorskyen til mit firmas behov!"

Karina RaaStyle Agentur

Gratis regnskabsprogram – alt foregår i skyen

RevisorSkyen er meget mere end almen revision. Du kan selv bogføre dine bilag og posteringer, direkte fra banken, så vi hurtigt og billigt kan gøre dit regnskab klar.

Prøv det i dag

"Vi har valgt at sætte priserne for udarbejdelse af årsregnskaber og selvangivelser markant ned. Det kan vi gøre, fordi vi har gennemgået alle processer i regnskabsudarbejdelsen, og optimeret dem. Samtidig, er det vores opfattelse, at vores kunder skal have muligheden for at bestemme hvilken ydelse, de får. Vi gør det gennemsigtigt for dem at lave forskellige tilvalg og fravalg. Vores garanti er, at vores arbejde lever op til god revisorpraksis. Velkommen til RevisorSkyen."

Tommy Jerichau Larsen Direktør, RevisorSkyen
Bliv kontaktet
Nyhedsbrev

RevisorSkyen ApS

CVR: 39005778
71 74 74 36

Sjælland
Herstedvang 14
2620 Albertslund

Jylland
Birk Centerpark 40
7400 Herning