Årsregnskab til 299,- DKK/md - klik her

Bogføring af webhotel


Bogføring af webhotel.

Næsten alle virksomheder i dag har brug for at have en hjemmeside, og det betyder at de også er nødt til at betale for at have deres hjemmeside online. Det gør man normalt ved at købe sig ind på et webhotel, og i den forbindelse er der en regning der skal betales. Du skal kigge på din regning om den er med eller uden moms, for det kommer an på hvilken leverandør du bruger, og hvilket land de opererer ud af.

Manual til bogføring af webhotel.

Sidder du og har betalt fakturaen fra dit webhotel, og nu skal bogføre det, så kan du enten se vores video, der forklarer dig hvordan du gør det, eller du kan følge vores guide, som du finder nedenfor.

Sådan gør du:

  • Åben vores regnskabsprogram
  • Sørg for at transaktionen er i “Indtastningskladden” - Se video
  • Tryk på “Bogføringskladden” - Se video
  • Husk at se om fakturaen er med eller uden moms

Du er nu klar til at bogføre din faktura.

  • Vælg “Kontoniveau 1” - Her skal du vælge konto “3500 - Administrationsomkostninger”
  • Herefter vælger du “Kontoniveau 2”, og efterfølgende “3664 - Web-hotel og domænenavne”
  • Indtast beløbet under udgifter.
  • Upload dit bilag ved at trykke på papirclipsen.

Hvis du gerne vil have Revisorskyens professionelle bogføring til at bogføre dine omkostninger til webhotel korrekt til 10,- dkk, så se her hvordan du gør på 30 sekunder.

Hvis du har bogført din faktura korrekt, så kan du nu starte din næste linje, såfremt du har mere der skal bogføres.

+10.000 regnskaber siden 1993 Gratis telefonsupport Gratis bogføringsprogram

Kunderne siger


"Jeg har brugt Revisorskyen til mine årsafslutninger de sidste par år, og det har fungeret super! Jeg har en enkeltmandsvirksomhed med forholdsvis få posteringer. Jeg bruger en bogholder i løbet af året, til at kontere mm. (Nogen kan dette selv -jeg vil hellere fokusere på forretningen). Revisorskyen sørger for at godkende regnskabet og få sendt alt videre til skat, så jeg ikke selv skal tænke på selvangivelse mm. Prisen hænger sammen med den ydelse de giver mig! Forventer man den store revisor-pakke, hvor man bare kan ringe op og få hjælp til det hele, så er det ikke Revisorskyen man skal vælge. Så skal man vælge en sin lokale revisor, der kender dit firma! Jeg har været fuldt ud tilfreds med Revisorskyen til mit firmas behov!"

Karina RaaStyle Agentur

Gratis regnskabsprogram – alt foregår i skyen

RevisorSkyen er meget mere end almen revision. Du kan selv bogføre dine bilag og posteringer, direkte fra banken, så vi hurtigt og billigt kan gøre dit regnskab klar.

Prøv det i dag

"Vi har valgt at sætte priserne for udarbejdelse af årsregnskaber og selvangivelser markant ned. Det kan vi gøre, fordi vi har gennemgået alle processer i regnskabsudarbejdelsen, og optimeret dem. Samtidig, er det vores opfattelse, at vores kunder skal have muligheden for at bestemme hvilken ydelse, de får. Vi gør det gennemsigtigt for dem at lave forskellige tilvalg og fravalg. Vores garanti er, at vores arbejde lever op til god revisorpraksis. Velkommen til RevisorSkyen."

Tommy Jerichau Larsen Direktør, RevisorSkyen
Bliv kontaktet
Nyhedsbrev

RevisorSkyen ApS

CVR: 39005778
71 74 74 36

Sjælland
Herstedvang 14
2620 Albertslund

Jylland
Birk Centerpark 40
7400 Herning