Årsregnskab til 299,- DKK/md - klik her

Få besked så snart vi er helt klar med vores gratis faktura program


Faktura program

ReviorSkyen´s mission er at gøre det billigere at være selvstændig og iværksætter i Danmark. 

Derfor er vi i gang med at lave et gratis faktura program. Du vil snart få mulighed for Gratis at lave en faktura og derefter bogfører den gratis. 

Fakturaer skal sendes på en ordentlig måde så de er anderkendt af SKAT og de skal samtidig se professionelle ud, så dine kunder vil betale dem. 

Denne video fortæller om hvorfor RevisorSkyen er så billig. 

Hvad kan vi gøre for dig

RevisorSkyen er en rigtig revisor som har en række almindelig revisor produkter til dig. Her kan du se en liste som beskriver lidt om hvad vi kan gøre for dig. 

Billigt bogføring - Vi har en gratis bogførings program som du kan bruge lige så snart  du har 

Billigt årsregnskab - RevisorSkyen har som de første lavet et årsregnskab til 299,- DKK/md. Så du kan få et billigt årsregnskab betalt pr. månede. 

 

Her er en video som hjælper dig med at vælge det rigtige årsregnskab. 

Husk at vi også har et årsregnskab på abonnement

Denne video viser hvor nemt du kan bogfører din egen bilag - Med RevisorSkyens Gratis bogførings program. 

+10.000 regnskaber siden 1993 Gratis telefonsupport Gratis bogføringsprogram

Kunderne siger


"Jeg har brugt Revisorskyen til mine årsafslutninger de sidste par år, og det har fungeret super! Jeg har en enkeltmandsvirksomhed med forholdsvis få posteringer. Jeg bruger en bogholder i løbet af året, til at kontere mm. (Nogen kan dette selv -jeg vil hellere fokusere på forretningen). Revisorskyen sørger for at godkende regnskabet og få sendt alt videre til skat, så jeg ikke selv skal tænke på selvangivelse mm. Prisen hænger sammen med den ydelse de giver mig! Forventer man den store revisor-pakke, hvor man bare kan ringe op og få hjælp til det hele, så er det ikke Revisorskyen man skal vælge. Så skal man vælge en sin lokale revisor, der kender dit firma! Jeg har været fuldt ud tilfreds med Revisorskyen til mit firmas behov!"

Karina RaaStyle Agentur

Gratis regnskabsprogram – alt foregår i skyen

RevisorSkyen er meget mere end almen revision. Du kan selv bogføre dine bilag og posteringer, direkte fra banken, så vi hurtigt og billigt kan gøre dit regnskab klar.

Prøv det i dag

"Vi har valgt at sætte priserne for udarbejdelse af årsregnskaber og selvangivelser markant ned. Det kan vi gøre, fordi vi har gennemgået alle processer i regnskabsudarbejdelsen, og optimeret dem. Samtidig, er det vores opfattelse, at vores kunder skal have muligheden for at bestemme hvilken ydelse, de får. Vi gør det gennemsigtigt for dem at lave forskellige tilvalg og fravalg. Vores garanti er, at vores arbejde lever op til god revisorpraksis. Velkommen til RevisorSkyen."

Tommy Jerichau Larsen Direktør, RevisorSkyen
Bliv kontaktet
Nyhedsbrev

RevisorSkyen ApS

CVR: 39005778
71 74 74 36

Sjælland
Herstedvang 14
2620 Albertslund

Jylland
Birk Centerpark 40
7400 Herning