Regnskaber med deadline 31. maj 2022 - Få pladser tilbage RING 71747436

cookie policy


Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores www.revisorskyen.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se evt. vejledning ved søgning på google) og undlade videre brug af www.revisorskyen.dk. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.


Cookies

Www.RevisorSkyen.dk anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Du kan altid slette eller blokere for cookies.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at www.RevisorSkyen.dk ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte. Denne list kan se ses ved at klikke på det lille grønne ikon i venstre hjørne og trykke på ”Vis detaljer”

 

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores www.revisorskyen.dk indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

 

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af www.revisorskyen.dk, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: hej@revisorskyen.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

RevisorSkyen IvS
Herstedvang 14
2620 Albertslund
CVR: 39005778
Telefon: 71747436
Email: hej@revisorskyen.dk

 

 

+10.000 regnskaber siden 1993 Gratis telefonsupport Gratis bogføringsprogram

Kunderne siger


"Jeg har brugt Revisorskyen til mine årsafslutninger de sidste par år, og det har fungeret super! Jeg har en enkeltmandsvirksomhed med forholdsvis få posteringer. Jeg bruger en bogholder i løbet af året, til at kontere mm. (Nogen kan dette selv -jeg vil hellere fokusere på forretningen). Revisorskyen sørger for at godkende regnskabet og få sendt alt videre til skat, så jeg ikke selv skal tænke på selvangivelse mm. Prisen hænger sammen med den ydelse de giver mig! Forventer man den store revisor-pakke, hvor man bare kan ringe op og få hjælp til det hele, så er det ikke Revisorskyen man skal vælge. Så skal man vælge en sin lokale revisor, der kender dit firma! Jeg har været fuldt ud tilfreds med Revisorskyen til mit firmas behov!"

Karina RaaStyle Agentur

Gratis regnskabsprogram – alt foregår i skyen

RevisorSkyen er meget mere end almen revision. Du kan selv bogføre dine bilag og posteringer, direkte fra banken, så vi hurtigt og billigt kan gøre dit regnskab klar.

Prøv det i dag

"Vi har valgt at sætte priserne for udarbejdelse af årsregnskaber og selvangivelser markant ned. Det kan vi gøre, fordi vi har gennemgået alle processer i regnskabsudarbejdelsen, og optimeret dem. Samtidig, er det vores opfattelse, at vores kunder skal have muligheden for at bestemme hvilken ydelse, de får. Vi gør det gennemsigtigt for dem at lave forskellige tilvalg og fravalg. Vores garanti er, at vores arbejde lever op til god revisorpraksis. Velkommen til RevisorSkyen."

Tommy Jerichau Larsen Direktør, RevisorSkyen
Bliv kontaktet
Nyhedsbrev

RevisorSkyen ApS

CVR: 39005778
71 74 74 36

Sjælland
Herstedvang 14
2620 Albertslund

Jylland
Birk Centerpark 40
7400 Herning