Årsregnskab til 299,- DKK/md - klik her

Bogføring af husleje ved indflytning


Bogføring af depositum ved indflytning.

 

Når du skal bogføre dit depositum som du betalte da du rykkede ind i dit lejemål, så kan du gøre det direkte i vores gratis bogførings program.

Det er meget vigtigt at du får placeret dit depositum rigtigt, i din bogføring. Depositummet er dit firmas tilgodehavende hos udlejer og er derfor teknisk set dine penge og bør fremgå af din balance. Hvis dit depositum er bogført korrekt så er det også ment at holde styr på hvad det reelt koster når du fraflytter dit lejemål. 

Du skal være opmærksom på, om du har betalt moms af dit depositum. Kig på den regning du har fået, om det er med eller uden moms.

Andre bogføring tips du måske skal bruge:
Bogføring af mobiltelefon ved køb
Bogføring computer ved køb
Bogføring af husleje 
Køb af møbler til kontor
Revisor

Manual til bogføring af depositum ved indflytning

 

Sidder du og skal bogføre dit depositum, så kan du enten se vores video, der forklarer dig hvordan du gør det, eller du kan følge vores guide, som du finder nedenfor.

 

Sådan gør du:

 

  • Åben vores regnskabs program
  • Sørg for at transaktionen er i “Indtastningskladden” - Se video
  • Tryk på “Bogføringskladden” - Se video

 

Du er nu klar til at bogføre dit depositum.

 

  • Vælg “Kontoniveau 1” - Her skal du vælge konto “5310 - Deposita”
  • Herefter vælger du “Kontoniveau 2”, og efterfølgende “5312 - Huslejedepositum m/moms” (Hvis der er moms på regningen).
  • Hvis der ikke er moms på regningen skal du under “Kontoniveau 2” vælge “5313 - Huslejedepositum u/moms”.
  • Indtast beløbet under udgifter.
  • Upload dit bilag ved at trykke på papirclipsen.

 

Hvis du gerne vil have Revisorskyens professionelle bogføring til at bogføre dit depositum korrekt til 10,- dkk, så se her hvordan du gør på 30 sekunder.

 

Hvis du har bogført dit huslejedepositum korrekt, så kan du nu starte din næste linje, hvis du har mere der skal bogføres.

+10.000 regnskaber siden 1993 Gratis telefonsupport Gratis bogføringsprogram

Kunderne siger


"Jeg har brugt Revisorskyen til mine årsafslutninger de sidste par år, og det har fungeret super! Jeg har en enkeltmandsvirksomhed med forholdsvis få posteringer. Jeg bruger en bogholder i løbet af året, til at kontere mm. (Nogen kan dette selv -jeg vil hellere fokusere på forretningen). Revisorskyen sørger for at godkende regnskabet og få sendt alt videre til skat, så jeg ikke selv skal tænke på selvangivelse mm. Prisen hænger sammen med den ydelse de giver mig! Forventer man den store revisor-pakke, hvor man bare kan ringe op og få hjælp til det hele, så er det ikke Revisorskyen man skal vælge. Så skal man vælge en sin lokale revisor, der kender dit firma! Jeg har været fuldt ud tilfreds med Revisorskyen til mit firmas behov!"

Karina RaaStyle Agentur

Gratis regnskabsprogram – alt foregår i skyen

RevisorSkyen er meget mere end almen revision. Du kan selv bogføre dine bilag og posteringer, direkte fra banken, så vi hurtigt og billigt kan gøre dit regnskab klar.

Prøv det i dag

"Vi har valgt at sætte priserne for udarbejdelse af årsregnskaber og selvangivelser markant ned. Det kan vi gøre, fordi vi har gennemgået alle processer i regnskabsudarbejdelsen, og optimeret dem. Samtidig, er det vores opfattelse, at vores kunder skal have muligheden for at bestemme hvilken ydelse, de får. Vi gør det gennemsigtigt for dem at lave forskellige tilvalg og fravalg. Vores garanti er, at vores arbejde lever op til god revisorpraksis. Velkommen til RevisorSkyen."

Tommy Jerichau Larsen Direktør, RevisorSkyen
Bliv kontaktet
Nyhedsbrev

RevisorSkyen ApS

CVR: 39005778
71 74 74 36

Sjælland
Herstedvang 14
2620 Albertslund

Jylland
Birk Centerpark 40
7400 Herning