Årsregnskab til 299,- DKK/md - klik her

Husleje bogføring


Bogføring af husleje

Bogføring af husleje kan gøres direkte i vores Gratis bogførings system. Lav en gratis profil og få adgang til bogførings programmet med det samme.

Bogføring af husleje - her skal du være opmærksom på at der kan forekomme regninger som er uden moms. For at være sikker på om der er moms på din husleje, skal du kigge på din huslejeregning, som du bør få af din udlejer. Hvis du ikke modtaget en huslejeregning hvert måned kan dette skyldes, at du har lavet en kontrakt med udlejer. Derfor kan det være en god ide at tjekke din husleje kontrakt for at være sikker. 

Når du har sikret dig at din huslejeregning er momset rigtigt i din bogføring så kan du formentligt gør den samme bogføring hvert måned eller kvartal, afhængig af hvor ofte du bliver faktureret. 

Sker der ændringer i din huslejeregning skal du selvfølge sikre, at din bogføring er rigtig. Der kan b.al. ske reguleringer ved husleje stigninger, som kan ændre din faste bogførings rutiner. 

Andre bogføring tips du måske skal bruge:
Bogføring af depositum ved indflytning
Bogføring af depositum ved udflytning
Køb af møbler til kontor
Revisor

 

Manual til bogføring af husleje

 

Hvis du sidder med en huslejeregning som du skal bogføre, så er det meget simpelt. Enten ser du videoen her på siden eller brug manualen nedenfor. 

Sådan gør du:

Du er nu klar til at Bogføre din husleje”.

  • Vælg "kontoniveau 1" - Her skal du vælge konto 3400 - Lokale omkostninger
  • Herefter skal du vælge "kontoniveau 2" - Her skal du vælge 3410 husleje m/moms (Hvis der er moms på regningen)
  • Eller vælge "Konto niveau 2" 3410 Husleje u/moms Hvis du ikke er moms på regningen, eller hvis du ikke er moms registreret.

Hvis du gerne vil have RevisorSkyens professionelle bogføring af deling til at bogføre din husleje korrekt til 10,- DKK, Så se her hvordan du gør det på 30 sekunder. 

 

Hvis du har bogført din husleje korrekt, kan du starte din næste linje hvis du har mere der skal bogføres.

 

Kort om RevisorSkyens professionelle og gratis bogførings løsninger

Bogføring  af husleje i b.la e-conomic og dinero. Det er selvfølgelig noget RevisorSkyen.dk kan være behjælpelig med. Du kan enten ringe direkte på 71747436 og spørge om en pris. Eller oprette en profil og skrive til os via dit login. 

Se vores bogførings prisliste her. 

RevisorSkyen´s mission er at gøre det nemmer og billigere at være selvstændig i Danmark. Derfor kan du få optil 40% rabat på vores normale bogførings priser, hvis du har et af vores månedspakker, som fås fra 299,- DKK/md. Husk at alle månedspakker er inklusiv et årsregnskab.
Du er selvfølgelig også velkommen til at bruges vores fast lave bogførings priser som starter ved 10,- DKK. - Se hvordan du bestiller bogføring fra 10,- DKK 

  • Vores levering af bogføring er normalt 1-3 hverdage.
  • Vi giver altid faste priser på bogføring. 

RevisorSkyen kan hjælpe med alle former for bogføring. Du kan vælge at lave din bogføring selv. Det er gratis i RevisorSkyens bogførings program. 

 

 

+10.000 regnskaber siden 1993 Gratis telefonsupport Gratis bogføringsprogram

Kunderne siger


"Jeg har brugt Revisorskyen til mine årsafslutninger de sidste par år, og det har fungeret super! Jeg har en enkeltmandsvirksomhed med forholdsvis få posteringer. Jeg bruger en bogholder i løbet af året, til at kontere mm. (Nogen kan dette selv -jeg vil hellere fokusere på forretningen). Revisorskyen sørger for at godkende regnskabet og få sendt alt videre til skat, så jeg ikke selv skal tænke på selvangivelse mm. Prisen hænger sammen med den ydelse de giver mig! Forventer man den store revisor-pakke, hvor man bare kan ringe op og få hjælp til det hele, så er det ikke Revisorskyen man skal vælge. Så skal man vælge en sin lokale revisor, der kender dit firma! Jeg har været fuldt ud tilfreds med Revisorskyen til mit firmas behov!"

Karina RaaStyle Agentur

Gratis regnskabsprogram – alt foregår i skyen

RevisorSkyen er meget mere end almen revision. Du kan selv bogføre dine bilag og posteringer, direkte fra banken, så vi hurtigt og billigt kan gøre dit regnskab klar.

Prøv det i dag

"Vi har valgt at sætte priserne for udarbejdelse af årsregnskaber og selvangivelser markant ned. Det kan vi gøre, fordi vi har gennemgået alle processer i regnskabsudarbejdelsen, og optimeret dem. Samtidig, er det vores opfattelse, at vores kunder skal have muligheden for at bestemme hvilken ydelse, de får. Vi gør det gennemsigtigt for dem at lave forskellige tilvalg og fravalg. Vores garanti er, at vores arbejde lever op til god revisorpraksis. Velkommen til RevisorSkyen."

Tommy Jerichau Larsen Direktør, RevisorSkyen
Bliv kontaktet
Nyhedsbrev

RevisorSkyen ApS

CVR: 39005778
71 74 74 36

Sjælland
Herstedvang 14
2620 Albertslund

Jylland
Birk Centerpark 40
7400 Herning