Årsregnskab til 299,- DKK/md - klik her

Billig revisor til enkeltmandsvirksomhed


 

For at få den rigtige pris på dit regnskab til dit enkeltmandsfirma, skal du først vide hvad du skal have lavet. 
1. ønsker du hjælp til din selvangivelse eller er det kun regnskabet?
Hvis du kun vil have regnskab og selv lave selvangivelsen skal du bestille Minimal Regnskabet som er det billigste regnskab
Vil ud også gerne have revisor hjælp til at lave selvangivelse og regnskabet skal du vælge Normal Regnskabet som det billigste regnskab.

Bestillings processen
1. Vælg det rigtige regnskab
2. Udfyld dine kontakt oplysninger
3. Bekræft bestillingen med betaling
4. Du modtager en sms med brugernavn og adgang kode

Du kan nu kontakte kundeservice, for assistance med at gøre dit bogføring materiale og alt klar til at vi kan lave dit regnskab. Hvis du vil lave din egen bogføring kan du se hvordan du gratis laver bogføring
Hvis ikke du foretager dig noget, vil vores kundeservice automatisk kontakte dig for at klargøre din opgave. 

Revisor prisen på dit regnskab til dit enkeltmandsfirma, kan variere fra år til år. Hos RevisorSkyen.dk arbejder vi på at den revisor pris du får, falder år for år. Du kan selv påvirke prisen ved at vælge hvor meget service du ønsker. 
Hvis du ønsker at RevisorSkyen.dk laver det hele for dig, kan du med fordel vælge et af vores abonnements produkter, hvor alt er inklusiv. Det eneste du skal gøre er at tage stilling til hvem der skal lave dit bogholderi. 

Vil du selv lave din bogføring?
- Du har som kunde hos RevisorSkyen altid et gratis bogførings program. Så kan du nemt gøre det selv, hvis du kan li at lave bogføring. Den besparelse, du får ved at bogfører selv, kan du selv beholde. 

Vil du have RevisorSkyen til at lave din bogføring?
- Se vores bogførings prisliste her

 

 

Denne video vil på 32 sekunder forklare dig hvorfor RevisorSkyen er så billig

 

 

Kort fortalt hvis du selv vil indberette regnskabet til skat, så kan du få et revisor regnskab til 1.995,- DKK. Hvis RevisorSkyen.dk skal hjælpe med hele regnskabet inkl. Selvangivelsen så skal du vælge Normal Regnskabet til 2.995,- DKK.

For at finde prisen på en revisor til et enkeltmandsfirma/enkeltmandsvirksomhed, så skal der også laves billig bogføring. Det er gratis at lave din bogføring i RevisorSkyens bogføringsprogram. Hvis du vil have en revisor til at lave din bogføring billigt, kan du hurtigt og nemt uploade dine bilag og få det hele lavet af en professionel bogholder. I denne korte video kan du se hvordan du bestiller din bogføring.

Når din bogføring er klart og dit regnskab er bestilt så klar RevisorSkyen.dk resten. Alt du skal gøre er at godkende regnskabet.

Hvis du gerne til have dit regnskab til 299,-DKK pr. måned så se her

Skal du bruge dit regnskab lavet så hurtigt som muligt.

Se også Billig revisor i Odense

Fordele ved Regnskab til Enkeltmandsfirma

Her er bare nogle af del fordele du får hvis du bestiller dit regnskab hos RevisorSkyen.dk

Bestem selv prisen på din bogføring
Gratis bogførings program
Gør regnskabet billigere hvis du lave selvangivelsen selv
RevisorSkyen.dk kan lave det hele hvis du har lyst
Du kan altid få lov at opgradere til mere service

+10.000 regnskaber siden 1993 Gratis telefonsupport Gratis bogføringsprogram

Minimal Regnskab

kun 1.995,- kr.

Normal Regnskab

kun 2.995,- kr.

Normal Månedspakke 299,- DKK/md

kun 299,- kr.

Kunderne siger


"Jeg har brugt Revisorskyen til mine årsafslutninger de sidste par år, og det har fungeret super! Jeg har en enkeltmandsvirksomhed med forholdsvis få posteringer. Jeg bruger en bogholder i løbet af året, til at kontere mm. (Nogen kan dette selv -jeg vil hellere fokusere på forretningen). Revisorskyen sørger for at godkende regnskabet og få sendt alt videre til skat, så jeg ikke selv skal tænke på selvangivelse mm. Prisen hænger sammen med den ydelse de giver mig! Forventer man den store revisor-pakke, hvor man bare kan ringe op og få hjælp til det hele, så er det ikke Revisorskyen man skal vælge. Så skal man vælge en sin lokale revisor, der kender dit firma! Jeg har været fuldt ud tilfreds med Revisorskyen til mit firmas behov!"

Karina RaaStyle Agentur

Gratis regnskabsprogram – alt foregår i skyen

RevisorSkyen er meget mere end almen revision. Du kan selv bogføre dine bilag og posteringer, direkte fra banken, så vi hurtigt og billigt kan gøre dit regnskab klar.

Prøv det i dag

"Vi har valgt at sætte priserne for udarbejdelse af årsregnskaber og selvangivelser markant ned. Det kan vi gøre, fordi vi har gennemgået alle processer i regnskabsudarbejdelsen, og optimeret dem. Samtidig, er det vores opfattelse, at vores kunder skal have muligheden for at bestemme hvilken ydelse, de får. Vi gør det gennemsigtigt for dem at lave forskellige tilvalg og fravalg. Vores garanti er, at vores arbejde lever op til god revisorpraksis. Velkommen til RevisorSkyen."

Tommy Jerichau Larsen Direktør, RevisorSkyen
Bliv kontaktet
Nyhedsbrev

RevisorSkyen ApS

CVR: 39005778
71 74 74 36

Sjælland
Herstedvang 14
2620 Albertslund

Jylland
Birk Centerpark 40
7400 Herning