Årsregnskab til 299,- DKK/md - klik her

Fradragsføljeton


RevisorSkyens Fradrags føljeton er lavet til selvstændige, som gerne vil have noget gratis rådgivning og information om fradrag for virksomhedsdrift uden at skulle betale 1000 vis af kroner for viden om fradrag. Nedenfor kan du se korte og præcise videoer om fradrag for små selvstændig i Danmark. RevisorSkyen er Danmarks billigste revisor og derfor laver vi løbende nye og flere videoer til selvstændige i Danmark. Hvis du har nogen spørgsmål er du velkommen til at bruge Ring mig op funktionen eller skrive et spørgsmål i kommentarfeltet. 

 

Brug "Ring mig op funktionen hvis du ønsker at få et tilbud eller have en dialog med en af vores Rådgivende Revisorer. 

Quick link til emner
Virksomhedsskatteordning (VSO)
Holdingselskab
Iværksætter rådgivning
Fradrag på hjemmekontor
Fradrag på kørsel i egen bil 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fradrag på kaffe forklaret så almindelige mennesker kan forså det

 

 

 

 

Husk julegaven til dig selv som selvstændig

 

 

 

 

Afskrivninger forklaret - Hvad er afskrivninger og hvem gør det

 

 

Forklaring på hvornår selskabsskat skal betales

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+10.000 regnskaber siden 1993 Gratis telefonsupport Gratis bogføringsprogram

Kunderne siger


"Jeg har brugt Revisorskyen til mine årsafslutninger de sidste par år, og det har fungeret super! Jeg har en enkeltmandsvirksomhed med forholdsvis få posteringer. Jeg bruger en bogholder i løbet af året, til at kontere mm. (Nogen kan dette selv -jeg vil hellere fokusere på forretningen). Revisorskyen sørger for at godkende regnskabet og få sendt alt videre til skat, så jeg ikke selv skal tænke på selvangivelse mm. Prisen hænger sammen med den ydelse de giver mig! Forventer man den store revisor-pakke, hvor man bare kan ringe op og få hjælp til det hele, så er det ikke Revisorskyen man skal vælge. Så skal man vælge en sin lokale revisor, der kender dit firma! Jeg har været fuldt ud tilfreds med Revisorskyen til mit firmas behov!"

Karina RaaStyle Agentur

Gratis regnskabsprogram – alt foregår i skyen

RevisorSkyen er meget mere end almen revision. Du kan selv bogføre dine bilag og posteringer, direkte fra banken, så vi hurtigt og billigt kan gøre dit regnskab klar.

Prøv det i dag

"Vi har valgt at sætte priserne for udarbejdelse af årsregnskaber og selvangivelser markant ned. Det kan vi gøre, fordi vi har gennemgået alle processer i regnskabsudarbejdelsen, og optimeret dem. Samtidig, er det vores opfattelse, at vores kunder skal have muligheden for at bestemme hvilken ydelse, de får. Vi gør det gennemsigtigt for dem at lave forskellige tilvalg og fravalg. Vores garanti er, at vores arbejde lever op til god revisorpraksis. Velkommen til RevisorSkyen."

Tommy Jerichau Larsen Direktør, RevisorSkyen
Bliv kontaktet
Nyhedsbrev

RevisorSkyen ApS

CVR: 39005778
71 74 74 36

Sjælland
Herstedvang 14
2620 Albertslund

Jylland
Birk Centerpark 40
7400 Herning