Årsregnskab til 299,- DKK/md - klik her

Hvorfor har vi lavet RevisorSkyen.dk


Det er RevisorSkyens mission at gøre det lettere og mere konkurrencedygtigt at være selvstændig i Danmark. Vores vision er, at der er ingen selvstændige der skal betale mere for en revisorydelse, end det koster at udføre den. Det er slut med dyre revisorregninger for ydelser, der ikke tilfører de enkelte virksomheder nævneværdig værdi.

Vi har valgt at sætte priserne for udarbejdelse af årsregnskaber og selvangivelser mærkant ned. Det kan vi gøre, fordi vi har gennemgået alle processer i regnskabsudarbejdelsen, og optimeret dem. Vi har ved hjælp af leanprincipper været i stand til at optimere vores arbejde og holder omkostningerne nede. Hos RevisorSkyen bliver alle opgaver lavet af revisorer og bogholdere ansat direkte hos RevisorSkyen. 

Samtidig er det vores opfattelse, at vores kunder skal have muligheden for at bestemme hvilken ydelse, de får. Vi gør det gennemsigtigt for dem at lave forskellige tilvalg og fravalg. Hvor meget af regnskabsprocessen ønsker vores kunder selv at udføre, og hvor meget skal vi hjælpe til med. Vores garanti er, at vores arbejde lever op til god revisorpraksis.

 

 

Billig revisor

RevisorSkyen.dk er Danmarks billigste revisor. Det er vi fordi vi systematisk bygger en proces, som gør det nemmere og billigere at være selvstændig. Vi har gennemsigtighed i priserne, så du som kunde hele tiden ved, hvad de enkelte dele af din opgave koster. Vi er specialiseret i små selvstændig. Den typiske kunde for RevisorSkyen er små selvstændige med et simpelt regnskabs behov. Er du i tvivl om hvad dit regnskabs behov er, så er du altid velkomme til at ringe til RevisorSkyen.dk. 

 

Download vores gratis E-bog "Vejen til et billigt regnskab"

Vi har også lavet en ny lydbog så du kan lytte til bogføringsloven.

 

+10.000 regnskaber siden 1993 Gratis telefonsupport Gratis regnskabsprogram

Kunderne siger


"Jeg har brugt Revisorskyen til mine årsafslutninger de sidste par år, og det har fungeret super! Jeg har en enkeltmandsvirksomhed med forholdsvis få posteringer. Jeg bruger en bogholder i løbet af året, til at kontere mm. (Nogen kan dette selv -jeg vil hellere fokusere på forretningen). Revisorskyen sørger for at godkende regnskabet og få sendt alt videre til skat, så jeg ikke selv skal tænke på selvangivelse mm. Prisen hænger sammen med den ydelse de giver mig! Forventer man den store revisor-pakke, hvor man bare kan ringe op og få hjælp til det hele, så er det ikke Revisorskyen man skal vælge. Så skal man vælge en sin lokale revisor, der kender dit firma! Jeg har været fuldt ud tilfreds med Revisorskyen til mit firmas behov!"

Karina RaaStyle Agentur

Gratis regnskabsprogram – alt foregår i skyen

RevisorSkyen er meget mere end almen revision. Du kan selv bogføre dine bilag og posteringer, direkte fra banken, så vi hurtigt og billigt kan gøre dit regnskab klar.

Prøv det i dag

"Vi har valgt at sætte priserne for udarbejdelse af årsregnskaber og selvangivelser markant ned. Det kan vi gøre, fordi vi har gennemgået alle processer i regnskabsudarbejdelsen, og optimeret dem. Samtidig, er det vores opfattelse, at vores kunder skal have muligheden for at bestemme hvilken ydelse, de får. Vi gør det gennemsigtigt for dem at lave forskellige tilvalg og fravalg. Vores garanti er, at vores arbejde lever op til god revisorpraksis. Velkommen til RevisorSkyen."

Tommy Jerichau Larsen Direktør, RevisorSkyen
Bliv kontaktet
Nyhedsbrev

RevisorSkyen ApS

CVR: 39005778
71 74 74 36

Sjælland
Herstedvang 14
2620 Albertslund

Jylland
Birk Centerpark 40
7400 Herning