Årsregnskab til 299,- DKK/md - klik her

Billigt årsregnskab

Kun

1.995,- kr.

(A/S og APS ) klasse A og B regnskaber, uden revisionspligt og enkeltmandsfirmaer
Vi opstiller dit lovpligtige regnskab baseret på dit færdiggjorte bogholderi
Vi afleverer dit regnskab til de offentlige myndigheder
Vi beregner din skat, så du let kan aflevere din selvangivelse
Du kan altid opgradere til Normal Regnskab, så vi også laver selvangivelsen
Læs mere om Billigt årsregnskab

Hvis din bogføring er lavet i et bogføringsprogram, så henter vi det direkte derfra. RevisorSkyen anvender som udgangspunkt alle Dinero og e-conomic

MinimalRegnskabet er til dig, som vil have RevisorSkyen.dk til at lave dit årsregnskab billigt. Vi opstiller dit regnskabet på baggrund af dit bogholderi, og afleverer det til VIRK og beregner din SKAT. 

Det eneste du skal gøre er, at indberette din selvangivelse for din enkeltmandsvirksomhed eller dit selskab. Skulle du skifte mening, og ønsker du at RevisorSkyen skal indberette din selvangivelse, skal du blot betale differencen til et NormalRegnskab. Differencen er normalt 1.000,- DKK.  

Bliv kontaktet

Bestil allerede i dag

Tommy Jerichau Larsen
Direktør, RevisorSkyen

+10.000 regnskaber siden 1993
Gratis telefonsupport
Gratis regnskabsprogram

Normal Regnskab

kun 2.995,- kr.

Kunderne siger


"Jeg har brugt Revisorskyen til mine årsafslutninger de sidste par år, og det har fungeret super! Jeg har en enkeltmandsvirksomhed med forholdsvis få posteringer. Jeg bruger en bogholder i løbet af året, til at kontere mm. (Nogen kan dette selv -jeg vil hellere fokusere på forretningen). Revisorskyen sørger for at godkende regnskabet og få sendt alt videre til skat, så jeg ikke selv skal tænke på selvangivelse mm. Prisen hænger sammen med den ydelse de giver mig! Forventer man den store revisor-pakke, hvor man bare kan ringe op og få hjælp til det hele, så er det ikke Revisorskyen man skal vælge. Så skal man vælge en sin lokale revisor, der kender dit firma! Jeg har været fuldt ud tilfreds med Revisorskyen til mit firmas behov!"

Karina RaaStyle Agentur

Gratis regnskabsprogram – alt foregår i skyen

RevisorSkyen er meget mere end almen revision. Du kan selv bogføre dine bilag og posteringer, direkte fra banken, så vi hurtigt og billigt kan gøre dit regnskab klar.

Prøv det i dag

"Vi har valgt at sætte priserne for udarbejdelse af årsregnskaber og selvangivelser markant ned. Det kan vi gøre, fordi vi har gennemgået alle processer i regnskabsudarbejdelsen, og optimeret dem. Samtidig, er det vores opfattelse, at vores kunder skal have muligheden for at bestemme hvilken ydelse, de får. Vi gør det gennemsigtigt for dem at lave forskellige tilvalg og fravalg. Vores garanti er, at vores arbejde lever op til god revisorpraksis. Velkommen til RevisorSkyen."

Tommy Jerichau Larsen Direktør, RevisorSkyen
Bliv kontaktet
Nyhedsbrev

RevisorSkyen ApS

CVR: 39005778
71 74 74 36

Sjælland
Herstedvang 14
2620 Albertslund

Jylland
Birk Centerpark 40
7400 Herning