Årsregnskab til 299,- DKK/md - klik her

RevisorSkyen bogføringsprogram - Det er gratis


Det er nemt at bogfører hvis man finde ud af det. 

Det er nemt at lave et bogførings program hvis man har 27 års erfaring.

Prøv vores gratis bogføringssystem - klik her

Når du har lavet en profil hos RevisorSkyen.dk får du også adgang til vores gratis bogførings program, så det er nemt for dig som selvstændig, at holde styr på din bogføring, lave din moms og få lavet dit årsregnskab. 

Sådan får du adgang til RevisorSkyens GRATIS regnskabsprogram.
https://www.mit.revisorskyen.dk/start/ og opret et profil

GRATIS - Regnskabsprogram

Med RevisorSkyens gratis regnskabsprogram kan du selv stå for dit bogholderi. Du kan super nemt: Beregne moms - så du selv kan angive moms Gøre dine bilag klar til bogføring Bogfører det du selv kan og vil Billigt få RevisorSkyen til at bogfører det du ikke vil Kort for talt - Dette gratis program gør dit liv lettere

Nemmeste måde at lave din bogføring på
Uploade din bankfil og bogføre
Se din resultatopgørelse
Se og afstemme din balance
Se din moms
Uploade bilag
Bestille et regnskab
Indtaste din åbningsbalance
Og meget mere

+10.000 regnskaber siden 1993 Gratis telefonsupport Gratis bogføringsprogram

Kunderne siger


"Jeg har brugt Revisorskyen til mine årsafslutninger de sidste par år, og det har fungeret super! Jeg har en enkeltmandsvirksomhed med forholdsvis få posteringer. Jeg bruger en bogholder i løbet af året, til at kontere mm. (Nogen kan dette selv -jeg vil hellere fokusere på forretningen). Revisorskyen sørger for at godkende regnskabet og få sendt alt videre til skat, så jeg ikke selv skal tænke på selvangivelse mm. Prisen hænger sammen med den ydelse de giver mig! Forventer man den store revisor-pakke, hvor man bare kan ringe op og få hjælp til det hele, så er det ikke Revisorskyen man skal vælge. Så skal man vælge en sin lokale revisor, der kender dit firma! Jeg har været fuldt ud tilfreds med Revisorskyen til mit firmas behov!"

Karina RaaStyle Agentur

Gratis regnskabsprogram – alt foregår i skyen

RevisorSkyen er meget mere end almen revision. Du kan selv bogføre dine bilag og posteringer, direkte fra banken, så vi hurtigt og billigt kan gøre dit regnskab klar.

Prøv det i dag

"Vi har valgt at sætte priserne for udarbejdelse af årsregnskaber og selvangivelser markant ned. Det kan vi gøre, fordi vi har gennemgået alle processer i regnskabsudarbejdelsen, og optimeret dem. Samtidig, er det vores opfattelse, at vores kunder skal have muligheden for at bestemme hvilken ydelse, de får. Vi gør det gennemsigtigt for dem at lave forskellige tilvalg og fravalg. Vores garanti er, at vores arbejde lever op til god revisorpraksis. Velkommen til RevisorSkyen."

Tommy Jerichau Larsen Direktør, RevisorSkyen
Bliv kontaktet
Nyhedsbrev

RevisorSkyen ApS

CVR: 39005778
71 74 74 36

Sjælland
Herstedvang 14
2620 Albertslund

Jylland
Birk Centerpark 40
7400 Herning