Årsregnskab til 299,- DKK/md - klik her

Hvad er lønsumsafgift - få forklaringen her


Lønsums afgift - en kort forklaring

Her får du en kort forklaring på hvad lønsum er. Det er nemt forklaret af en revisor med 30 års erfaring. 


Lønsums afgift eller moms

Får en god forklaring på om du skal betale lønsumsafgift eller moms her 


Lønsumsafgift indberetning hvor ofte

Her kan du hører om hvor tit lønsumsafgift skal indberettes.

Hos RevisorSkyen er vores mission at gøre det nemmere at være selvstændig i Danmark. Derfor laver vi hele tiden nye videoer som gør besværlig og kompleks revisorviden nemt tilgængelig på vores platform. 

Relevante emner

  • Moms forklaringer
  • Fradrag
  • Løn og medarbejder
  • Iværksætter og startup viden
  • Tips til dit regnskab

+10.000 regnskaber siden 1993 Gratis telefonsupport Gratis regnskabsprogram

Kunderne siger


"Jeg har brugt Revisorskyen til mine årsafslutninger de sidste par år, og det har fungeret super! Jeg har en enkeltmandsvirksomhed med forholdsvis få posteringer. Jeg bruger en bogholder i løbet af året, til at kontere mm. (Nogen kan dette selv -jeg vil hellere fokusere på forretningen). Revisorskyen sørger for at godkende regnskabet og få sendt alt videre til skat, så jeg ikke selv skal tænke på selvangivelse mm. Prisen hænger sammen med den ydelse de giver mig! Forventer man den store revisor-pakke, hvor man bare kan ringe op og få hjælp til det hele, så er det ikke Revisorskyen man skal vælge. Så skal man vælge en sin lokale revisor, der kender dit firma! Jeg har været fuldt ud tilfreds med Revisorskyen til mit firmas behov!"

Karina RaaStyle Agentur

Gratis regnskabsprogram – alt foregår i skyen

RevisorSkyen er meget mere end almen revision. Du kan selv bogføre dine bilag og posteringer, direkte fra banken, så vi hurtigt og billigt kan gøre dit regnskab klar.

Prøv det i dag

"Vi har valgt at sætte priserne for udarbejdelse af årsregnskaber og selvangivelser markant ned. Det kan vi gøre, fordi vi har gennemgået alle processer i regnskabsudarbejdelsen, og optimeret dem. Samtidig, er det vores opfattelse, at vores kunder skal have muligheden for at bestemme hvilken ydelse, de får. Vi gør det gennemsigtigt for dem at lave forskellige tilvalg og fravalg. Vores garanti er, at vores arbejde lever op til god revisorpraksis. Velkommen til RevisorSkyen."

Tommy Jerichau Larsen Direktør, RevisorSkyen
Bliv kontaktet
Nyhedsbrev

RevisorSkyen ApS

CVR: 39005778
71 74 74 36

Sjælland
Herstedvang 14
2620 Albertslund

Jylland
Birk Centerpark 40
7400 Herning