Årsregnskab til 299,- DKK/md - klik her

VIP Regnskab

Kun

7.995,- kr.

VIP Regnskabet, er til dig som har travlt og gerne vil have mere service end det klassiske Normal Regnskab. Det koster lidt mere, men du får til gengæld alle de rabatter og ekstra services du kunne ønske dig.
Normal Regnskabet
Fast Track - Vi starter regnskabet så snart materialet er klart
30 minutters rådgivning før regnskabsopstart
30 minutters telefonrådgivning i forlængelse af regnskabsaflæggelsen
40% rabat på Bogføring til dette Regnskabs år
Læs mere om processen ved VIP Regnskab

VIP regnskabet er perfekt til dig, som ønsker at få RevisorSkyens faste lave priser, men gerne vil have den ekstra service. Løsningen er oplagt til virksomheder eller direktører, som i en periode har ekstraordinære udfordringer, som kræver mere fokus fra revisoren, for at skabe ro omkring driften af virksomheden. VIP Regnskabet kan frit til- og fravælges fra år til år. Der er ingen binding på løsningen. 

Kunden skal sørge for:
- Bogføring 

 

   

Bliv kontaktet
Bestil VIP Regnskab med det samme

+10.000 regnskaber siden 1993 Gratis telefonsupport Gratis bogføringsprogram

Normal Regnskab

kun 2.995,- kr.

Minimal Regnskab

kun 1.995,- kr.

Kunderne siger


"Jeg har brugt Revisorskyen til mine årsafslutninger de sidste par år, og det har fungeret super! Jeg har en enkeltmandsvirksomhed med forholdsvis få posteringer. Jeg bruger en bogholder i løbet af året, til at kontere mm. (Nogen kan dette selv -jeg vil hellere fokusere på forretningen). Revisorskyen sørger for at godkende regnskabet og få sendt alt videre til skat, så jeg ikke selv skal tænke på selvangivelse mm. Prisen hænger sammen med den ydelse de giver mig! Forventer man den store revisor-pakke, hvor man bare kan ringe op og få hjælp til det hele, så er det ikke Revisorskyen man skal vælge. Så skal man vælge en sin lokale revisor, der kender dit firma! Jeg har været fuldt ud tilfreds med Revisorskyen til mit firmas behov!"

Karina RaaStyle Agentur

Gratis regnskabsprogram – alt foregår i skyen

RevisorSkyen er meget mere end almen revision. Du kan selv bogføre dine bilag og posteringer, direkte fra banken, så vi hurtigt og billigt kan gøre dit regnskab klar.

Prøv det i dag

"Vi har valgt at sætte priserne for udarbejdelse af årsregnskaber og selvangivelser markant ned. Det kan vi gøre, fordi vi har gennemgået alle processer i regnskabsudarbejdelsen, og optimeret dem. Samtidig, er det vores opfattelse, at vores kunder skal have muligheden for at bestemme hvilken ydelse, de får. Vi gør det gennemsigtigt for dem at lave forskellige tilvalg og fravalg. Vores garanti er, at vores arbejde lever op til god revisorpraksis. Velkommen til RevisorSkyen."

Tommy Jerichau Larsen Direktør, RevisorSkyen
Bliv kontaktet
Nyhedsbrev

RevisorSkyen ApS

CVR: 39005778
71 74 74 36

Sjælland
Herstedvang 14
2620 Albertslund

Jylland
Birk Centerpark 40
7400 Herning