Årsregnskab til 299,- DKK/md - klik her

Bilagsindtastning og bogføring fra 20,- DKK


Bilags indtastning og bogføring 20,-  DKK pr. bilag

Denne løsning er til dig som vil aflevere dine bilag Elektronisk/fysik i en mappe/bunke. Herefter ordner vi filer/papirerne med bilagsnumre og få bilagene bogført så du kan se hvad dit resultat er i dit login. Har du mange bilag vil vi beregne en special pris til dig.  

Det er nemt og billigt at aflevere dine bilag og bankudskrifter til RevisorSkyen.dk 

Vi klarer indtastningen og bogføringen, så du kan lave det, som du er bedst til. Se videoen om, hvor let du kan få lavet dit bogholderi, uden at gøre noget. 

Ønsker du en billigere løsning, så kan du nemt spare mange penge på selv at indtaste dine bilag, og herefter kun bestille RevisorSkyen til at lave bogføringen. 

Du kan også bruge RevisorSkyens gratis bogføringsprogram til at lave hele bogføringen selv. 

 

Se hvordan du kan få bogføring fra 10,- DKK

Gratis bogholderi - Se hvordan

For at kunne bestille bilag til 20,- DKK skal du have oprettet en opgave - Se hvordan du opretter en opgave her

Det gør RevisorSkyen

Ved bestilling af bilag til 20,- DKK pr. stk. kan du i listen se nedenfor hvad RevisorSkyen gør og hvad du selv skal gøre. Den løsning er det tætteste på full service af dit bogholderi. Det eneste du skal skal gøre er at samle dine bilag.

RevisorSkyen indtaster dine bilag
RevisorSkyen lægger dine bilag i orden
RevisorSkyen bogfører dine bilag

Det som du skal gøre

Læg din bank fil i mappen
Læg dine bilag i mappen

+10.000 regnskaber siden 1993 Gratis telefonsupport Gratis bogføringsprogram

Kunderne siger


"Jeg har brugt Revisorskyen til mine årsafslutninger de sidste par år, og det har fungeret super! Jeg har en enkeltmandsvirksomhed med forholdsvis få posteringer. Jeg bruger en bogholder i løbet af året, til at kontere mm. (Nogen kan dette selv -jeg vil hellere fokusere på forretningen). Revisorskyen sørger for at godkende regnskabet og få sendt alt videre til skat, så jeg ikke selv skal tænke på selvangivelse mm. Prisen hænger sammen med den ydelse de giver mig! Forventer man den store revisor-pakke, hvor man bare kan ringe op og få hjælp til det hele, så er det ikke Revisorskyen man skal vælge. Så skal man vælge en sin lokale revisor, der kender dit firma! Jeg har været fuldt ud tilfreds med Revisorskyen til mit firmas behov!"

Karina RaaStyle Agentur

Gratis regnskabsprogram – alt foregår i skyen

RevisorSkyen er meget mere end almen revision. Du kan selv bogføre dine bilag og posteringer, direkte fra banken, så vi hurtigt og billigt kan gøre dit regnskab klar.

Prøv det i dag

"Vi har valgt at sætte priserne for udarbejdelse af årsregnskaber og selvangivelser markant ned. Det kan vi gøre, fordi vi har gennemgået alle processer i regnskabsudarbejdelsen, og optimeret dem. Samtidig, er det vores opfattelse, at vores kunder skal have muligheden for at bestemme hvilken ydelse, de får. Vi gør det gennemsigtigt for dem at lave forskellige tilvalg og fravalg. Vores garanti er, at vores arbejde lever op til god revisorpraksis. Velkommen til RevisorSkyen."

Tommy Jerichau Larsen Direktør, RevisorSkyen
Bliv kontaktet
Nyhedsbrev

RevisorSkyen ApS

CVR: 39005778
71 74 74 36

Sjælland
Herstedvang 14
2620 Albertslund

Jylland
Birk Centerpark 40
7400 Herning